Vrijeme pripreme:
4 h s hlađenjem

1. Biskvit: Žumanjke izmiksajte sa 100 g šećera i soli, dodajte brašno i kakao. Bjelanjke s 50 g šećera istucite u snijeg i lagano umiješajte. Pecite na 180 °C 11–13 min, još topli biskvit zarolajte u krpu sa šećerom u prahu i ohladite.
2. Krema: Želatinu namočite, otopite u malo zagrijanog vrhnja pa sjedinite s mascarponeom i preostalim vrhnjem.
3. Biskvit odmotajte, premažite s 2/3 kreme i zarolajte. Ostatak kreme nanesite izvana.
4. Čokolada: Otopite čokoladu na pari, razmažite u tankom sloju, stvrdnite i izlomite. Utisnite komadiće u kremu da dobijete izgled kore drveta.
5. Prije posluživanja pospite šećerom u prahu za efekt snijega.